Ο 3ος χρόνος της ΔΩΔΩΝΗΣ

Η νέα μας χρονιά ξεκινά το Σεπτέμβρη του 1991 με τον αγιασμό για την 3η χρονιά λειτουργίας της ΔΩΔΩΝΗΣ. Κατά τη διάρκεια της γίνονται, τον Ιανουάριο η κοπή της Βασιλόπιττας του 1992 και βραδιές χορού το Δεκέμβριο, το Φεβρουάριο και το Μάρτιο.

Τον Ιανουάριο του 1992 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του νέου χώρου δουλειάς της στον Πειραιά (Ζέας 58), ενός χώρου που θα φιλοξενήσει ένα ανθρώπινο δυναμικό έτοιμο να υπηρετήσει την Ελληνική μας Παράδοση.

Η ΔΩΔΩΝΗ  για άλλη μια φορά εμφανίζεται το Νοέμβριο και τον Ιούλιο στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως «Κανελλόπουλος», ενώ τον Ιούνιο συμμετέχει με χορούς της Μικράς Ασίας σε μια τιμητική βραδιά του Δήμου Κορυδαλλού για το Μικρασιάτη Λογοτέχνη Στρατή Ευστρατιάδη. Τους πρώτους μήνες του 1992, κάνει χορευτικές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις της Ένωσης Σπετσιωτών, της Αδελφότητας Αετόπετρας Ιωαννίνων, του Ι. Ν. Προφήτη Ηλία Πειραιά και της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Άλλο ένα «Σεργιάνι στην Ελλάδα», που αποτελεί πλέον έναν θεσμό προς τιμήν της Ελληνικής Παράδοσης και του παραδοσιακού χορού, εξελίσσεται στον Πειραϊκό Σύνδεσμο τον Ιούνιο του 1992. 

Για πρώτη φορά συμμετέχουμε σε γύρισμα για τον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY, όπου τα χορευτικά τμήματα της ΔΩΔΩΝΗΣ παρουσιάζουν ένα μοναδικό θέαμα.

Επίσης τον Ιούνιο η ΔΩΔΩΝΗ βρίσκεται για ένα τριήμερο στο Γαλατά Τροιζηνίας και δίνει χαρά με την παράστασή της σε ηλικιωμένους που παραθερίζουν στις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Υγείας και τον Ιούλιο σε ημερήσια εκδρομή στη Φθιώτιδα (Άγιο Ιωάννη Θεολόγο).

Ολοκληρώνουμε τη χρονιά αυτή με πολλές προσδοκίες για το μέλλον και ανυπομονησία για τις νέες εμφανίσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.