Πέμπτη 22 Φεβ 2018

 

Η ΔΩΔΩΝΗ αποτυπώνει την πολιτιστική της ταυτότητα σε εκδηλώσεις και θεάματα που δημιουργεί ή και συμμετέχει προσκεκλημένη διαφόρων ιδιωτικών και δημόσιων φορέων.

Οι άρτιες δουλειές που έχει έως τώρα παρουσιάσει ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αγκαλιάστηκαν ζεστά από το κοινό που τις παρακολούθησε σε πόλεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μάρτυρες αυτών οι τιμητικές διακρίσεις, τα δημοσιεύματα και οι σχετικές αναφορές από τους εκπροσώπους των φορέων που μας προσκαλούν.

Στηρίζεται σε ένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών, άρτια καταρτισμένο, που μπορεί να αναλάβει και να πραγματοποιήσει δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό.

Εάν είστε μέλος ή εκπρόσωπος ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα, όπως: δήμος, σχολείο, πολιτιστικός σύλλογος, σωματείο, οργανισμός, όμιλος, ενορία, πολιτιστικό κέντρο ή αλλού, και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πολιτιστική εκδήλωση ή να λειτουργήσετε δραστηριότητες ανάλογες με τις δικές μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας φέρουμε σε επαφή με τους συνεργάτες μας.

 

loader
No events found